Gitte Pedersen

Hjem

Velkommen

Tapetet

Brodøserne

Donation

Billeder

Gitte Pedersen

af | apr 4, 2020 | Brodøserne

Gitte Pedersen, født 1957 i Filholm, Vendsyssel

Pensioneret sygeplejerske med alt håndarbejde som hobby.

Jeg blev introduceret i 2004 til Bayeux-tapetet/gruppen i en historietime på VUC, hvor Birgit Højberg viste tapetet frem og fortalte historien om Bayeuxtapetet. Det viste sig, at Birgit og jeg boede som næsten naboer og hun havde virkelig vagt min interesse for projektet. Jeg fik lov til at aflægge en syprøve og startede den 5.1.2005 på tapetets 5 års fødselsdag, med at brodere på tapetet. Først måtte jeg brodere i kantborterne, senere fik jeg lov til at få et stort motiv at brodere.

At være med til at fortælle om projektet, historien bag og selve tapetet ude blandt skolebørn, institutioner og foreninger har været meget spændende. Tapetet og vores gruppe gør stort indtryk på alle der møder os.

Det er blevet til mange fornøjelige timer sammen med de andre brodøser og stor tilfredsstillelse at brodere på tapetet og se det blive færdiggjort.

www. bayeuxtapetet.dk – Bayeuxgruppen – Copyright 2012 ©