BAYEUXTAPETET.DK

Hjem

Velkommen

Tapetet

Brodøserne

Donation

Billeder

Udstilling på Børglum Kloster

af | maj 16, 2020 | Tapetet

Udstilling på Børglum Kloster

Ved siden af at arbejde på en kopi af Bayeuxtapetet var vores formål at arbejde for en permanent udstilling for kopien. Bayeuxggruppen har altid ønsket, at udstillingen skulle være i lokalområdet i Nordjylland. Efter et afslag fra Lindholm Høje Museum begyndte vi at lede efter et andet sted. I 2008 blev vi inviteret til at deltage i Kildemarked på Børglum kloster. Vi lavede en udstilling på markeret i tre dage. Dette var starten på vores samarbejde med Anne og Hans Rottbøll på Børglum Kloster. Vi er blevet medlem af Kildemarked hvert år siden og har holdt foredrag for FOF om Bayeuxtapestry på Børglum Kloster.

Efter nogle møder blev vi enige om at arbejde på en permanent udstilling på Børglum kloster, og vi lavede en kontrakt den 11. januar. 2012. Med Anne og Hans Rottbøll.

Det komplette tapet ville blive vist i montre med korrekt lys og temperatur.

Udstillingen åbnede maj 2015.

www. bayeuxtapetet.dk – Bayeuxgruppen – Copyright 2012 ©